Om Vängruppen för oss som tog studenten på Brogårdsskolan i Kristinehamn VT-1966.

Vi startade med aktuella (nåja, 2001) adresslistor för såväl lärare som elever, men bara några få telefonnummer och ingen enda mejladress. Nu vill vi komplettera klasslistorna med aktuella kontaktuppgifter.

Tanken är att "alla känner väl någon klasskompis" som i sin tur känner någon annan klasskompis. Och om var och en som nås av inbjudan loggar in på denna sida och uppdaterar sina kontaktuppgifter ("Redigera min profil"), speciellt med en (eller helst två) fungerande mejladresser så kanske vi relativt snabbt kan nå alla berörda. Tipsa sedan några av dina klasskompisar att göra samma sak.

ATT LOGGA IN FÖRSTA GÅNGEN

Ditt användarnamn är konstruerat efter modellen "For-Namn_Efternamn".

Det vill säga: Skriv namnet som du brukar, med inledande stora bokstäver i namnen, men ersätt alla åäö, ü och é med sina "släta" motsvarigheter (utan prickar, ringar eller accenter). Sammansatta För- eller Efter-namn är avdelade med ett minustecken, och ett _ (understreck) avskiljer Förnamn från Efternamn (inga mellanslag i användarnamnet).

De namn som använts är de som fanns på inbjudningarna 2001, inte det namn du hade när du gick i gymnasiet 1966. Listan uppdaterades senast i början av detta århundrade, så har du bytt namn sedan dess så känner vi ännu inte till det. Logga in med ditt namn från inbjudan 2001.

Ett tillfälligt lösenord för den första inloggningen kan du få genom att kontakta någon i organisationskommittén eller så kan du lösa denna rebus:

Lösenordet skall bara skrivas med små bokstäver och består av två delar skrivna i en följd. Den första är vad vi kallade vår engelsklärare Olsson, den andra vad vi kallade vår svensklärare Jonsson. Den fjärde bokstaven skall vara ett "c".

ATT UPPDATERA DINA MATRIKELUPPGIFTER

När du loggat in skapar du själv ett nytt lösenord. Glöm inte att ange dina två bästa e-postadresser samt att uppdatera alla andra uppgifter i "Min profil". Välj först att "Redigera min Profil". (Av tekniska skäl finns en icke- fungerande epostadress av typen Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. inmatad från början. Radera den och ersätt med din egen.)

Notera: Har du valt "Min Profil" i huvudmenyn, måste du klicka på "Ändra" -> "Uppdatera Profil" uppe till vänster i profilen innan du kan göra några ändringar.

Gick du sista ring i gymnasiet i Brogårdsskolan 1966 ?

Då är du hjärtligt välkommen att logga in. Tipsa också alla dina klasskamrater om att de bör gå till www.lusasken.se , logga in och uppdatera sina kontaktuppgifter. Ju fler som registrerar sig, desto lättare blir det för organisationskommittéen att uppdatera klasslistan.

Lyckas du inte logga in?

OM din mejladress fortfarande stämmer kan du använda denna som användarnamn och använda funktionen "Glömt Lösenord".

Annars kan du skicka ett mejl till organisationskommittén så lägger vi in din aktuella mejladress i matrikeln (glöm inte att identifiera dig ordentligt, vi vill inte släppa in några spammare). Sedan klickar du bara på "glömt användarnamn/lösenord" så får du en ny möjlighet att logga in. 

P.S. Du når oss på e-postadressen kontakt66 snabela lusasken punkt se (du ersätter snabela och punkt med du-vet-vad och ser till att inga mellanslag finns i adressen) som automatiskt vidarebefordras tiil alla i kommittén.

(P.S.S. lusasken.com är en helt annan sida - www.lusasken.se skall det vara)