OM din registrerade mejladress fortfarande är giltig

så loggar du in genom att antingen ange ditt användarnamn. ELLER din mejladress i rutan för användarnamn. Sedan anger du ditt hemliga lösenord.

Problem att logga in?

Om du har GLÖMT ditt lösenord

så klickar du på "Glömt Lösenord". Då kan du få möjlighet att skapa ett nytt lösenord (ett mejl skickas till din registrerade mejladress). MEN för att det skall fungera måste du ange ditt riktiga användarnamn (ofta något i stil med for-namn_efternamn, ( mellan för- och efternamn och absolut inga åäöü-prickar eller accenter, och inga mellanslag, punkter eller andra konstigheter). Sedan skickas instruktioner till din registrerade mejladress. (Det tar normalt mindre än en minut för det mejlet att komma fram. Om du inte hittar det så kan din spampolis ha gömt det i spam-mappen.)

Om du inte kommer ihåg ditt användarnamn heller

så måste du först kryssa i att du glömt användarnamnet, och sedan, när du fått det, kan du klicka på "Glömt Lösenord" igen, men denna gång kkryssa i att du vill ha ett mejl för att skapa ett nytt lösenord.

Men det kan också vara så att din registrerade mejladress inte längre fungerar

Då behöver den byta ut den mot en aktuell.
Skicka i så fall ett mejl till gruppens kontaktperson med uppgifter om din nya epostadress (och eventuella andra uppgifter som kan krävas för att säkert identifiera dig.)